We leven inmiddels alweer in februari 2017 en dat betekend dat zoetjes aan de lente weer gaat verschijnen. Een ideale periode om al vast na te denken over uw tuin. Tuinposters zijn sinds 2016 al zeer hip onder veel Nederlanders waarbij je ze steeds meer ziet verschijnen bij mensen in de tuin. Maar wat zijn de trends voor dit jaar nu precies?
Elegante kleur

Dorade is de kleur van dit jaar. Een elegante violet-grijze kleur die bijna overal bij past. Deze kleur werkt goed in een combinatie van donkere en neutrale kleuren. Maar ook zachte poeder kleuren zorgen voor een mooie ondersteunende kleur.
Landschap en dieren

In 2016 waren doorkijkjes helemaal trendy in de tuin. Dit jaar alsnog maar tegenwoordig zie je ook veel landschappen en dieren. Vooral boerderij dieren en vogels zie je vaak terug met mooie opvallende kleuren. Waarbij de landschappen voornamelijk uit bossen en gebergtes bestaan.

Uiteraard kunt u het beste kiezen wat bij uw tuin past. Let wel alleen goed op kleur combinaties en het thema dat u wilt uitstralen in uw tuin. Uiteindelijk gaat het erom dat u een beeld selecteert die het beste bij u past.