Bij het aanschaffen van een mooie tuinposter komen een aantal zaken kijken. Waar moet u bijvoorbeeld op letten bij de aanschaf en wat kunt u het beste kiezen. Hieronder staat een overzicht met enkele handige aankoop tips welke u helpen bij de aanschaf van uw tuinposter. Heeft u zelf nog een leuk idee of tip laat het ons dan zeker weten.


10. Doe inspiratie op

Weet u nog niet precies welk formaat of beeld u wilt voor uw tuindoek? Speur dan onze collectie door voor voldoende inspiratie.


9. Wissel een keer

U kunt gemakkelijk van tuinposter wisselen om in één keer de uitstraling van uw tuin aan te passen. Een tuindoek heeft namelijk veel invloed op het thema van uw tuin. Het is een eye-catcher in uw tuin.


8. Ook leuk om te geven

Kent u iemand die helemaal gek is van zijn of haar tuin? Dan is een tuinposter zeker een leuk cadeau om cadeau te geven. Met de tuinposter beelden uit onze collectie is er altijd wel een tuinposter te vinden voor hem of haar.


7. Houd de tuinposter schoon

Een tuinposter kan zeker tegen een stootje en vlekken gaan er meestal door de regen wel af. Mocht het voor een lange tijd niet regenen dan kunt u het doek schoonmaken met water en een doek. Gebruik geen bijtende of schurende middelen. Deze kunnen uw tuinposter beschadigen.


6. Correct uw tuinposter bevestigen

Vergeet niet uw tuinposter goed en strak op te hangen. Zorg ervoor dat de wind er niet onder kan slaan of dat huisdieren de tuinposter kunnen beschadigen.


5. Selecteer het geschikte formaat

Zorg ervoor dat het formaat welke uw selecteert goed past op de locatie waar deze komt te hangen. Top tip: De randen van de tuinposter kunt u wegwerken met echte planten en struiken. Zo zal de tuinposter nog meer in zijn omgeving opgaan.


4. Oprollen bij opbergen

Wanneer u de tuinposter wilt opbergen kunt u deze het beste oprollen. Indien u hem opvouwt kunnen er vouwlijnen ontstaan. Het oprollen voorkomt dit probleem.


3. Locatie van uw tuinposter

Bij het kiezen en plaatsen van uw tuinposter in uw tuin doet u er goed aan vooraf al een locatie voor ogen te hebben. U kunt uw tuinposter bestellen zonder of met ophang ogen.


2. Kleur- en beeldgebruik

Kijk goed naar de kleuren rondom de locatie waar u de tuinposter wilt ophangen. Het beste kunt een beeld selecteren waarbij de kleuren uit de tuinposter goed samenwerken. Zo kunt u ervoor kiezen om uw tuin te complementeren of er juist voor kiezen om een contrasterend werk te kiezen.


1. Kies een tuinposter welke bij u past

Vergeet niet dat u een tuinposter het beste kan selecteren op het beeld en formaat welke u zelf in gedachten heeft. U bent het ten slotte zelf wie de meeste tijd spendeert in uw tuin.


Hopelijk hebben deze tips u geholpen met het uitzoeken van uw toekomstige tuinposter. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Dit kunt u doen via onze contact pagina.

We helpen u graag verder!